Ποιοι είμαστε


Η εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ –EUROPLAST ιδρύθηκε το 1999 από τον σημερινό της ιδιοκτήτη κ. ΖΑΧΑΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ και στεγάζεται στο Αχίλλειο Φαρσάλων του Νομού Λάρισας.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εργαστεί σκληρά για να γίνουμε ένας οργανισμός που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών μας και της αγοράς. Καθώς η ζήτηση για βιώσιμες συσκευασίες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον, είναι επιτακτική, ανάγκη και σκοπός μας είναι η γρήγορη προσαρμογή σε αυτές τις καινούριες συνθήκες παράγοντας προϊόντα με μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Προτείνουμε λοιπόν στους πελάτες μας συσκευασίες πολλαπλών χρήσεων (επαναχρησιμοποιήσιμες) και βιοδιασπώμενες (με βάση το άμυλο), απλές αλλά και με λογότυπο για καλύτερη προώθηση των προϊόντων τους στην αγορά στόχο. Συσκευασίες οι οποίες μπορούν μέσα από την κατάλληλη μελέτη και προσαρμογή να αναδείξουν το προϊόν και να το κάνουν πιο ελκυστικό στον τελικό αγοραστή.

Επιπλέον:

  • Είμαστε θετικοί τόσο σε μεγάλες ποσότητες όσο και σε μικρότερες ποσότητες παραγγελίας
  • Κάνουμε αποστολή προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα.
  • Προσφέρουμε έναν μεγάλο αριθμό αποθεμάτων σε κοινά μεγέθη και διάφορους κωδικούς ετοιμοπαράδοτους.
  • Βασιστείτε στην ομάδα μας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές επιλογές για την συγκεκριμένη εφαρμογή σας.

Οι πελάτες μας βρίσκονται σε ολόκληρη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα και με οργανωμένο δίκτυο διανομών φροντίζουμε για την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτησή τους. Επίσης με τις εξειδικευμένες γνώσεις του προσωπικού και των συνεργατών μας προτείνουμε ιδέες για καλόγουστες εκτυπώσεις, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα με καλές τιμές και δίνουμε λύσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Η επιχείρησή μας διαθέτει δύο καθετοποιημένες και σύγχρονες, γραμμές παραγωγής και μεταποίησης πολυαιθυλενίου και Βιοδιασπόμενων-κομποστοποιήσιμων υλικών, σύγχρονο εκτυπωτικό μηχάνημα φλεξογραφίας καθώς και σταθμό ανακύκλωσης όλων των καταλοίπων που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία.