Η εταιρεία


Η εταιρεία GREENPLAST ιδρύθηκε το 1999 από τον σημερινό της ιδιοκτήτη κ. ΖΑΧΑΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ και στεγάζεται στο Αχίλλειο Φαρσάλων του Νομού Λάρισας.

Παράγει είδη συσκευασίας από πολυαιθυλένιο χαμηλής (LDPE) και υψηλής ( HDPE) πυκνότητας, από πολυπροπυλένιο (PP) , καθώς και από βιοδιασπώμενα υλικά (Biodegradable) που έχουν ως βάση τους το άμυλο.

Στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται όλων των ειδών σακούλες συσκευασίας, τσάντες χαρτοπλάστ τύπου φανέλας (T-shirt) πολλαπλών χρήσεων , τσάντες Ζαχαροπλαστείου, ρολά συσκευασίας, ρολά καθαριστηρίων, φύλλα χαρτοπλάστ, σακούλες πολυπροπυλενίου, σάκοι απορριμμάτων, τσάντες βιοδιασπώμενες , σακούλες βιοδιασπώμενες φαρμακείου, σακούλες τροφίμων και διάφορα άλλα προϊόντα.

Οι πελάτες μας βρίσκονται σ ολόκληρη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα και με οργανωμένο δίκτυο διανομών φροντίζουμε για την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτησή τους. Επίσης με τις εξειδικευμένες γνώσεις   του προσωπικού και των συνεργατών μας προτείνουμε ιδέες για καλόγουστες εκτυπώσεις, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα με καλές τιμές και δίνουμε λύσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Η επιχείρηση μας διαθέτει δυο καθετοποιημένες και σύγχρονες , γραμμές παραγωγής και μεταποίησης πολυαιθυλενίου και Βιοδιασπόμενων-κομποστοποιήσιμων υλικών, σύγχρονο εκτυπωτικό μηχάνημα φλεξογραφίας καθώς και σταθμό ανακύκλωσης όλων των καταλοίπων που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία.